jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

Iztokova poslovilna tekma

Najuspešnejši športnik v samostojni Sloveniji in, za legendarnim Leonom Štukljem, drugi najuspešnejši slovenski športnik vseh časov, Iztok Čop, se bo od svojih zvestih navijačev poslovil v Ljubljani, v petek, 21. septembra 2012.


Ob zaključku kariere mu bodo ob strani stali prijatelji in veslaški rivali, ki so pustili velik pečat v tem športu in vsak po svoje zaznamovali Čopovo kariero.


Na Ljubljanici, v Trnovskem pristanu, se bodo, poleg Čopovega dolgoletnega partnerja in sotrpina v čolnu, Luke Špika, predstavili Norvežan Olaf Tufte, Čeh Vaclav Chalupa, Estonec Juuri Jaanson, Italijan Rossano Galtarossa ter Nemca Marcel Hacker in Peter Hoelzenbein.


Veslači se bodo v petek, pod žarometi (začetek ob 19. uri), pomerili na revijalni tekmi, na 200 metrski progi, in sicer v dvojnih dvojcih, v disciplini, v kateri sta Čop in Špik dosegla največje skupne uspehe. Poleg tekmovanja v čolnih, se bodo veslači pomerili še na »kopnem«, na veslaških simulatorjih, skupaj z nekaterimi slovenskimi športnimi legendami, pridružili pa se jim bodo lahko tudi gledalci.


Vljudno vabljeni!

 

Oglejte si fotogalerijo zadnjih zavesljajev Iztoka Čopa.


fundacija-za-sport energetika_ljubljana volksbank

petrol gen-i javna-razsvetljava europlakat MOL hyundai manna studio-fs VZS