jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

6.5.2012 - Bronasta v Beogradu

V izjemno razburljivem finalu dvojnih dvojcev uvodne tekme letošnjega svetovnega pokala v Beogradu sta Iztok in Luka svoje delo opravila z odliko in osvojila 3.mesto, za Nemčijo in Veliko Britanijo.

 

 

IMG_3722

 

 

Šele v fotofinišu sta izgubila boj za drugo mesto in sicer po tem, ko sta se v zaključku nadvse izenačene dirke povsem približala tudi vodilnima Nemcema: "s finalnim nastopom sva oba zares zadovoljna. Vesela sva, da sva bila ves čas med vodilnimi čolni, kar je bil, pred odhodom v Beograd, najin glavni cilj. Po treh letih znova stati na stopničkah, in to na Adi, pa je bila tudi nepozabna izkušnja. Domov se vračava z veliko korstnimi informacijami, ki nama bodo koristile pri načrtovanju treninga v prihodnjih tednih. Je pa Beograd pokazal, da bo dvojni dvojec letos verjetno najbolj izenačena disciplina, boj za visoke uvrstitve pa povsem izenačen in neusmiljen." 

 

IMG_3713

 

Zmagovalca prvega letošnjega svetovnega pokala sta torej Nemca, druga Angleža, tretja Slovenija, četrta Francija, peta Nemčija 2 in šesta Italija.

 

Več v Blogu...