jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

4.5.2012 - Repasaž

 

Iztok in Luka sta si v popoldanskem repasažu s prepričljivo zmago priveslala nastop v jutrišnjem polfinalu svetovnega pokala, ki ga tokrat prvič gosti Beograd.

Slabo dolžino čolna sta na cilju za njima zaostala Ukrajinca, ki sta si ravno tako priveslala nastop v polfinalu, tretja pa je bila druga italijanska posadka.

 

"Tekme sva se "lotila" povsem drugače kot dopoldanskega predtekmovanja. Začela sva veliko bolj mirno, predvsem pa sva si želela, da nama čoln lepo teče v nekoliko bolj "rezerviranem" ritmu. Zato sva se šele po 500 metrih začela oddaljevati od tekmecev, naslednji kilometer sva tako uspela prednost konstantno povečevati in jo na koncu tudi brez težav zadržati. Jutri bo treba tekmovanje začeti hitreje kot v repasažu, ter skozi celo tekmo pospeševati ritem, predvsem pa preprečiti padec hitrosti v drugi polovici proge, kar se nama je pripetilo v predtekmovanju." 

 

IMG_3653

 

Iztok in Luka bosta nastopila v drugi polfinalni skupini, v kateri bodo veslali dvojni dvojci Norveške, Francije, Italije, Češke, ter druge nemške posadke.