jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

20.6.2009 - Dobra predstava v repasažu
Slovenski dvojni četverec si je z dobro predstavo in z zmago v repasažu priveslal prvi finalni nastop na tekmi za svetovni pokal.

Slovenski dvojni četverec si je z dobro predstavo in z zmago v repasažu priveslal prvi finalni nastop na tekmi za svetovni pokal v novi zasedbi.

 

Čop, Jurše, Fištravec in Zupanc so se po včerajšnji slabši predstavi v predtekmovanju tokrat pokazali v boljši luči in si s suverenim nastopom, po 500 metrih so prevzeli vodstvo in ga do cilja samo povečevali, priveslali prvi skupni finale. Drugi so bili danes Nemci, z 0,79 sekunde zaostanka, ki so si še zagotovili nastop v finalu, tretji so bili Čehi, četrti druga Kitajska posadka, peti pa Belorusi.

 

'Z današnjim nastopom smo lahko nekoliko bolj zadovoljni, vendar pa še vedno ne veslamo optimalno. Skladnost je sicer kar v redu, mislim pa, da imamo še rezerve, katere upam, da bomo jutri znali izkoristiti.

 

V jutrišnjem finalu, ki bo na sporedu ob 11.48 uri, bodo tako na štartu dvojni četverci Hrvaške, VB, Slovenije, Poljske, Nemčije in Rusije.