jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

4.11.2008 - V soboto znova na Temzi
V soboto bo na Temzi  54. izvedba Fuller's Head of the River Fours, tekmovanja četvercev, na sloviti 6,8 kilometrski progi od Mortlakea do Putneya. Na tekmovanju bo letos nastopilo 2500 veslačev iz 170-ih angleških in drugih evropskih klubov.

V soboto bo na Temzi 54. izvedba Fuller's Head of the River Fours, tekmovanja četvercev, na sloviti 6,8 kilometrski progi od Mortlakea do Putneya. Na tekmovanju bo letos nastopilo 2500 veslačev iz 170-ih angleških in drugih evropskih klubov.

 

Že drugo leto zapored bodo kot prvi štartali branilci naslova in lastniki rekorda na progi, veslači Tideway Scullers kluba iz Lonona, v katerem vesla tudi Iztok, poleg njega pa še Novozelandec Mahe Drysdale ter Angleža Alan Campbel in Tom Gale.

 

'Te tekme se vedno zelo veselim. V London odpotujem že danes, tako da nas s fanti do sobote čaka še nekaj napornih treningov, v soboto pa upam, da vreme ne bo povzročalo težav, in da se bo lahko tekmovanje odvijalo brez kakšnih zapletov. Lepo bi bilo, če bi nam še tretjič zapored uspelo ubraniti naslov, saj mislim, da smo vsi štirje dobro pripravljeni na nastop. Letos bo sicer v čolnu nov član, Tom Gale, zaradi česar se bomo na prvem treningu gotovo malo več usklajevali, potem verjamem, da ima trener Bill Barry znova pripravljen recept za dober nastop.'