jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

19.12.2007 - Priprave v Sevilli zadetek v polno
Iztok in Luka sta se pred dnevi vrnila z deset dnevnih priprav v španski Sevilli, s treningom, ki sta ga tam opravila pa sta zelo zadovoljna. Iztok in Luka sta se pred dnevi vrnila z deset dnevnih priprav v španski Sevilli, s treningom, ki sta ga tam opravila pa sta zelo zadovoljna.

'Trening v Sevilli je bil res uspešen. Večinoma sva ga sicer opravila v skifih, saj je bil trening v osnovi namenjen daljšim vzdržljivostnim etapam, kar pomeni tudi povečano kilometražo. V zadnjih dneh pa sva se osredotočila še na dvojni dvojec. Eden izmed vzrokov, da sva se sploh odpravila v Španijo, je bil namreč tudi ta, da skušava čim več veslati skupaj v 'dublu'. Zdi se mi, da je bila skladnost, ki je najin večni problem, v Španiji vsaj tako dobra kot na vrhuncu sezone 2007. To je bilo moč videti tudi na videoposnetkih, s pomočjo katerih smo v Sevilli, skupaj z Norvežanom Thorom Nilsnom analizirali najino veslanje. Ravno z nasveti Nilsna se mi zdi, da sva naredila korak naprej, kljub temu, da je bilo na razpolago zelo malo časa. 

V naslednjem mesecu dni se bova v glavnem posvečala fizični vadbi, tudi teku na smučeh; januarja bova opravila mini višinski trening na smučeh v Dolomitih. Potem pa upam, da nama bo na naslednji  trening v čolnu uspelo prenesti sadove dela iz Seville.'