jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

27.11.2007 - Veslaški kotiček z Iztokom na sejmu Gibanje in šport
Od četrtka, 29. novembra, do nedelje, 2. decembra 2007, bo Iztok na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v sklopu sejma Gibanje in šport, predstavil vadbo na veslaškem simulatorju Concept2. Od četrtka, 29. novembra, do nedelje, 2. decembra 2007, bo Iztok na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v sklopu sejma Gibanje in šport, predstavil vadbo na veslaškem simulatorju Concept2.


118_iztok_cop_predstavitev_ergometra_17-05-2006_1


Iztok, ki se z veslanjem aktivno ukvarja že več kot polovico svojega življenja, bo obiskovalcem sejma poskušal približati veslanje s pomočjo vadbe na veslaškem simulatorju.  Veslaška vadba velja za eno najbolj učinkovitih, popolnih, hkrati pa preprostih in zanesljivih vadb, pa najsi bo v čolnu ali na veslaškem simulatorju.


indoor_rower_eVeslanje razgiba in krepi vse večje mišične skupine, zagotavlja večjo gibljivost in fleksibilnost mišic, obremenitve mišic so simetrične, trening veslanja zagotavlja aerobno kondicijo in je odličen trening za moč, zagotavlja tudi učinkovito porabo kalorij, predvsem pa je to šport za celo življenje: vesla lahko vsakdo – od otrok do starih staršev, možnosti za poškodbe pa praktično ni.