jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

8.11.2007 - Iztoku nagrada za športnika kot blagovno znamko leta
V okviru Sporto konference, konference o marketingu v športu, so na slavnostni večerji, nocoj v Kranjski Gori, podelili Sporto nagrade, med njimi tudi nagrado v posebni tekmovalni kategoriji športiniki in ekipe kot blagovne znamke.   V okviru Sporto konference, konference o marketingu v športu, so na slavnostni večerji, nocoj v Kranjski Gori, podelili Sporto nagrade, med njimi tudi nagrado v posebni tekmovalni kategoriji športiniki in ekipe kot blagovne znamke.

Nagrada temelji na rezultatih iskanj na Najdi.si v obdobju enega leta (1.10.2006-1.10.2007) in Medianini raziskavi o priljubljenosti in prepoznavnosti slovenskih športnikov in ekip.

Za nagrado, ki je bila podeljena prvič, so se v finale med športniki uvrstili Iztok Čop, Anže Kopitar in Marko Milič. Po raziskavah Mediane in merjenjih Najdi.si je nagrado za športnika kot blagovno znamko 2007 dobil Iztok.

'Presenečen in hkrati zelo vesel sem bil že, ko sem izvedel, da sem v finalnem izboru za to nagrado. Presenečenje pa je bilo toliko večje, ko so razglasili zmagovalca raziskav. Ta nagrada je precej drugačna od tistih, ki jih imam v svoji vitrini, in lahko rečem, da je nagrada na nek način potrditev, da hodimo po pravi poti, in da naše delo (pa ne mislim le na tekmovalne rezultate) opravljamo dobro. zato vsem hvala za zaupanje in za vaše zanimanje v moje delo.'