jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

26.8.2006 - Srebro za Čopa in Špika
Iztok in Luka sta na svetovnem prvenstvu v Etonu, VB, osvojila srebrno medaljo. Kljub najboljši predstavi na jezeru Dorneyu naslova svetovnih prvakov nista uspela ubraniti.

ethon_thumb2Iztok in Luka sta na svetovnem prvenstvu v Etonu, VB, osvojila srebrno medaljo. Kljub najboljši predstavi na jezeru Dorneyu naslova svetovnih prvakov nista uspela ubraniti.

Francoza (Macquet, Hardy) sta silovito potegnila že na štartu in imela na polovici proge 1.74 sekunde prednosti pred našima veslačema. Na polovici sta napadla Angleža (Wells in Rowbotham), vendar  kljub najboljšima vmesnima časoma v zadnji polovici, nista ogrozila vodečih dveh posadk. Na cilju torej prva Francija, druga Slovenija, tretja VB, četrta Poljska, peta Bulgarija in šesta Belgija.

Današnje srebro je že 14. odličje z največjih tekmovanj v Iztokovi zbirki medalj: 'Najina današnja predstava ni bila slaba, ni pa bila dovolj dobra, da bi lahko ubranila zlato. Francoza sta veslala odlično, pa ne le danes, cel teden tule nista imela pretiranih težav s pogoji na progi. To, kar sva midva naredila v Lucernu, je danes njima uspelo tule. Obžalovanj ni, saj je sva dala vse od sebe, predvsem pa ostajava v svetovnem vrhu in konstanta pri svojih dosežkih.'
 


ethon_thumb3ethon_thumb4ethon_thumb5ethon_thumb6ethon_thumb7ethon_thumb9ethon_thumb10