jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

24.8.2006 - Iztok nezadovoljen s polfinalom
Kljub zmagi v današnjem polfinalu, Iztok s predstavo, ki sta jo z Lukom uprozorila na jezeru Dormey, ni bil niti malo zadovoljen. Prav nasprotno. 
ethon_thumb1Kljub zmagi v današnjem polfinalu, Iztok s predstavo, ki sta jo z Lukom uprozorila na jezeru Dormey, ni bil niti malo zadovoljen. Prav nasprotno.

Iztok in Luka sta tekmovala v drugi polfinalni skupini dvojnih dvojcev (v prvi sta brez večjih težav zmagala Francoza, pred Bulgaroma in Belgijcema) in vodila skozi celo progo, v cilju pa sta imela slabi dve sekundi prednosti pred Poljakoma ter 3.40 sekunde pred Angležema.

'Res, da sva zmagala, vendar s takim veslanjem v finalu nimava velikih možnosti. Na valovih se nisva najbolje znašla, dobesedno maltila sva vodo, zato si niti nisem upal preveč priganjati, da ne bi naredila še kakšne večje neumnosti. Zmaga je bila pomembna zaradi proge v finalu, če bodo slučajno vremenske razmere tako slabe, da bodo organizatorji delili proge glede na uvrstitev v polfinalu. Sicer pa z današnjim nastopom ne morem biti zadovoljen. V finalu bova mogla dati od sebe precej več, če se hočeva sploh boriti za kolajno, kaj šele za zmagao. Po prikazanem sodeč sta, po mojem mnenju, glavna favorita za zmago Francoza.'

V finalu, ki bo v soboto ob 14.40 uri po slovenskem času, na štartu bodo pa Anglija (Wells, Rowbotham), Poljska (Sloma, Brzezinski), Belgija (Smulders, Raes), Bolgarija (Martin in Ivo Yanakiev), Francija (Hardy, Macquet) in Slovenija.