jQuery Image RotatorjQuery Image RotatorjQuery Image Rotator
IZTOK ČOP
NOVICE
POSLOVNE PRILOŽNOSTI
ČOP CHALLENGER
ROWING.SI

Arhiv novic
21.9.2012 - Zadnji zavesljaji Iztoka Čopa
Iztok je svojo zadnjo veliko tekmo v karieri odveslal na OI v Londonu. Z zmago na ekshibicijski preizkušnji na Ljubljanici pa se je Iztok,  ki je dve desetletji in pol polnil slovensko zbirko veslaških kolajn, poslovil še od svojih zvestih navijačev.
  
 
2.8.2012 - Bron za Čopa in Špika v Londonu

Iztok Čop in Luka Špik sta v finalu dvojnih dvojcev na olimpijskih igrah v Londonu osvojila bronasto medaljo, njuno tretjo, od kar nastopata skupaj, Iztokova olimpijska bera pa tako šteje štiri odličja: sidnijsko zlato, atensko srebro, ter bron iz Barcelone in Londona.

 
1.8.2012 - Izjemna predstava Iztoka in Luke v olimpijskem polfinalu

Na danasnji dan, pred 20-imi leti je Iztok, takrat skupaj v dvojcu z Denisem Zvegljem, priveslal prvo slovensko olimpijsko medaljo, jutri pa ga caka zadnji nastop v na olimpijskih igrah. V finalu dvojnih dvocev se bostaob 12.50 uri  z Lukom pomerila proti reprezentancam Argentine, Litve, Nove Zelandije, Velike Britanije in Italije.

 
29.7.2012 - Znani polfinalni skupini

Danes so bili na olimpijskih igrah v Londonu na sporedu repasažni obračuni dvojnih dvojcev, tako da so sedaj znani vsi polfinalisti. V torek, ob 12.30 uri se bosta Iztok in Luka borila proti zmagovalcema zadnje letošnje tekme za svetovni pokal, Norvežanoma, proti domačinoma Angležema, tretjeuvrščenima z lanskega SP, Francozoma, vedno neugodnima Litvancema in Kanadčanoma.

 


Stran 1 od 24